Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trumbara

fotka Trumbara
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Trumbara:

1 rybí hlava  | 100 g jiker  | 100 g mlíčí  | 1 l vody  | 10 dkg kořenové zeleniny  | 3 dkg cibule  | 2 dkg másla  | 1 bobkový list  | trochu tymiánu  | 4 kuličky pepře  | špetka soli  | 1 lžička octa  | na jíšku :  | 6 dkg másla  | 5 dkg hladké mouky

Postup přípravy receptu Trumbara:

Rybí hlavu omyjeme a necháme vařit 25 minut. Přidáme sůl, ocet, pepř, bobkový list, tymián.
Po uvaření vývar přecedíme a připravíme si jíšku a podlévame jí rybím vývarem. Pak podusíme na másle očištěnou a na nudličky nakrájenou zeleninu s cibulí a vše smícháme a vaříme za stálého míchání 20 minut. Jikry nebo mlíčí, popřípadě oboje, opláchneme, pokrájíme a vložíme do polévky a ještě 1O minut vaříme.


Fotky receptu Trumbara:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Trumbara
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles