Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Turban lstivého Afgánce

fotka Turban lstivého Afgánce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Turban lstivého Afgánce:

1 hlávka bílého zelí  | 10 dkg nakrájené anglické slaniny  | 10 dkg měkký salám  | 10 dkg tvrdý sýr  | 2 zelené papriky  | 3 rajčata  |  sůl  |  pepř  | 1 sáček mleté sladké papriky

Postup přípravy receptu Turban lstivého Afgánce:

Z hlávky zelí oloupeme velké listy, aby se nepotrhaly. Zbytek nakrájíme na malé kousky. Pak sýr, papriky, rajčata, slaninu také nakrájet na malé kousky. Vše smíchat přidat sůl, pepř. Soli se může přidat více, vyvaří se. Vzniklou směs nabíráme do listu zelí a přibalujeme je na sebe až vznikne velká koule, tu pak musíme obalit nejlépe obvazem aby se nerozsypala. Kouli dejte do vařící vody na 20 min. vařit. Pak vyndat, rozbalit a jíst třeba s bramborem.


Fotky receptu Turban lstivého Afgánce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Turban lstivého Afgánce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !