Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené se zelnou čepičkou

fotka Uzené se zelnou čepičkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Uzené se zelnou čepičkou:

4 plátky uzeného masa  | 1sáček kysaného zelí  | 1 sáček sáček Knorr omáčky (cibule, smetana, kuře)  | 1 smetana  | 300 g eidamu  |  sůl  |  pepř  |  cukr

Postup přípravy receptu Uzené se zelnou čepičkou:

Dle návodu připravíme omáčku Knorr a po pár minutách varu přidáme celý sáček odkapaného kysaného zelí. Mírně povaříme a podle chuti osolíme, opepříme a ocukrujeme. Záleží na chuti. Na pečicí papír rozložíme plátky uzeného, na každý plátek rozložíme hotovou omáčku se zelím a postrouháme každý kousek sýrem. Na 20 minut dáme zapéct do trouby na 150 °C. Jako příloha se hodí brambory, opečené brambory nebo kaše. Je to vynikající, i když kalorické.


Fotky receptu Uzené se zelnou čepičkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené se zelnou čepičkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !