Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Uzenina zapečená s pórkem

fotka Uzenina zapečená s pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Uzenina zapečená s pórkem:

1 kg póru  | 60 g másla  | 200 g uzeniny  | 200 g tvrdého sýra  | 1 dl smetany  | 1 bílý jogurt  | ½ lžičky mleté papriky  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Uzenina zapečená s pórkem:

Očištěný pór nakrájíme na asi čtyř centimetrové kousky, vložíme do vařící osolené vody, povaříme doměkka a necháme okapat.

Zapékací mísu vymažeme polovinou dávky másla, rozložíme na ni pór, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu a lehce opepříme. Zalijeme smetanou rozšlehanou s jogurtem. Navrch rozložíme na slabé plátky nakrájený sýr a posypeme ho paprikou. Doplníme vločkami zbývajícího másla a ve vyhřáté troubě zapečeme. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Uzenina zapečená s pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzenina zapečená s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !