Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valašská velikonoční pečeně

fotka Valašská velikonoční pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Valašská velikonoční pečeně:

80 dkg vepřové pečeně  | 20 dkg uzeného masa  | 1 cibule  | 2 rajčata  | 1 paprika  | 15 dkg strouhaného tvrdého sýra  | 40 dkg vařených brambor  |  olej  |  petrželka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Valašská velikonoční pečeně:

Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky, které naklepeme, opepříme, osolíme a opečeme na pánvi na oleji. Poté je vyndáme a vložíme do zapékací misky. Na zbylém oleji v pánvi zpěníme nakrájenou cibuli, na ní podusíme na kostky nakrájené uzené maso, pokrájená rajčata, papriku a petrželku. Podlijeme vodou nebo vývarem a ještě chvíli povaříme. Směsí přelijeme maso v zapékací misce, pokryjeme plátky vařených brambor a posypeme strouhaným tvrdým sýrem. Dáme péct do předem vyhřáté trouby - pečeme dozlatova na 180 °C.



Fotky receptu Valašská velikonoční pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Valašská velikonoční pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !