Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová plec na zázvoru

fotka Vepřová plec na zázvoru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřová plec na zázvoru:

0,5 kg vepřové plece bez kosti  | 1 silnější plátek slaniny  | 3 stroužky česneku  | lžička mletého zázvoru  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřová plec na zázvoru:

Maso potřeme směsí utřeného česneku se solí a zázvorem. V pekáčku necháme zesklovatět drobně posekanou slaninu na lžíci oleje, na ní zprudka opečeme maso, podlijeme trochou vařící vody, pekáček přiklopíme a vložíme do předehřáté trouby. Během pečení maso podléváme a přeléváme vypečenou šťávou. Ke konci dopečeme odkryté, aby se vytvořila kůrka. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Vepřová plec na zázvoru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová plec na zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !