Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová žebírka nadívaná jablky

fotka Vepřová žebírka nadívaná jablky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka nadívaná jablky:

1 kg vepřových žebírek  | 500 g planých jablek  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: majoránka  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka nadívaná jablky:

Žebírka zbavíme kostí a nařízneme do nich kapsu. Uvnitř kapsu vytřeme směsí soli, pepře a majoránky. Stejnou směsí potřeme bůček svrchu a ze stran. Omytá, oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájíme na tenké plátky, lehce je pocukrujeme a vložíme do vyříznuté kapsy. Otvor uzavřeme kovovou jehlou nebo párátky. Nadívaný bůček vložíme do pekáče, podlijeme trochou teplé vody a upečeme dočervena. Během pečení jej poléváme výpekem a podle potřeby podléváme vodou. Upečený bůček nakrájíme na plátky a na talířích přelijeme vypečenou šťávou.


Fotky receptu Vepřová žebírka nadívaná jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová žebírka nadívaná jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !