Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kotouče na jehle

fotka Vepřové kotouče na jehle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové kotouče na jehle:

500 - 600 g vepřové kýty  | 1 lžíce másla  | 1 malá cibule  | 1 sterilovaná okurka  | 4-6 sterilovaných žampionů  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžíce kečupu  | lžička soli  | lžička worcesterské omáčky  | špetka drceného pepře  | 100 g libové anglické slaniny  | 1 červená paprika  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Vepřové kotouče na jehle:

Z vepřové kýty ukrojíme buď 1 vetší plát nebo 2-4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, nadrobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, špetky soli, worcesterské omáčky a drceného pepře. Na plátky pak přiložíme plátky slaniny, nakrájenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučů, které opatrně napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Příloha opečené brambory.


Fotky receptu Vepřové kotouče na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kotouče na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !