Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso dušené s mateřídouškou

fotka Vepřové maso dušené s mateřídouškou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené s mateřídouškou:

500 g vepřové krkovice  | dle chuti: sůl  | 2 lžíce sádla  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 lžičku sladké papriky  | 1 lžičku sušené mateřídoušky  | 1 lžičku majoránky  | dle chuti: pálivou papriku  | 2 dcl bílého vína

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené s mateřídouškou:

Maso nakrájíme na kousky, opečeme na tuku, osolíme a vyjmeme. Na zbylém tuku dorůžova osmahneme nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, přidáme podrcený česnek a krátce osmahneme. Do tohoto záladu vložíme opečené maso, podlijeme je vodou (případně bílým vínem) a na mírném ohni pod pokličkou dusíme doměkka. Změklé maso posypeme mateřídouškou a majoránkou a ještě krátce podusíme.
Příloha: smažené brambory, těstoviny a nebo chleba.


Fotky receptu Vepřové maso dušené s mateřídouškou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené s mateřídouškou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !