Použité suroviny receptu Vepřové maso na indický způsob:
500 g mastného vepř. masa
| 3 str. česneku
| 1 velká cibule
| 2 lžíce koriandru
| 1 lžička kurkumy
| 1 lžička kmínu
| 1 lžička zázvoru
| 1 lžička hořč. semínek
| sůl a pepř
| 1 citrón
| 1 lžíce octa
| olej
Postup přípravy receptu Vepřové maso na indický způsob:
Cibuli jemně nakrájíme a česnek utřeme, koření rozdrtíme v hmoždíři a vše smícháme s octem a šťávou z citrónu. Do této směsi přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, dobře promícháme a necháme 24 hodin uležet. Pak naložené maso vložíme do kastrolu s olejem, zprudka opečeme, přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni doměkka. Nakonec dochutíme solí a mletým černým pepřem.
Fotky receptu Vepřové maso na indický způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!