Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso na sardeli

fotka Vepřové maso na sardeli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso na sardeli:

1 ks sardelová pasta  | 1 ks cibule  | 125 ml kysaná smetana  | dle chuti: citronová šťáva  |  70 g slanina  | 500 g vepřová kýta  | 60 g sádlo  | 1 lžička hladká mouka

Postup přípravy receptu Vepřové maso na sardeli:

Maso protkneme slaninou a vetřeme do něj co nejvíce sardelové pasty. Necháme v ledničce 1 až 2 dny proležet.

Na pánvi rozpustíme zbytek slaniny, přidáme jemně posekanou cibuli a osmahneme dorůžova. Na základ vložíme připravené maso a osmahneme je ze všech stran, podlijeme troškou horké vody a pod pokličkou dusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v kysané smetaně a nakonec dochutíme citronovou šťávou.

Maso nakrájíme na plátky a vložíme prohřát do omáčky.



Fotky receptu Vepřové maso na sardeli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na sardeli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !