Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s bramborami a hráškem

fotka Vepřové maso s bramborami a hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso s bramborami a hráškem:

2 a 1/2 šálku nakrájeného vepřového masa  | 1 šálek nakrájených vepřových jater  | 1 šálek akrájených brambor  | 1/3 šálků zeleného hrášku  | 1/4 šálku cibule  | 2 lžíce nakrájeného česneku,  | 1/2 šálku zralých rajčat  | 1 šálek mrkve  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 šálky vody  | trochu nové koření  | trocha rajčatová šťáva  | špetka glutasol  | špetka sůl

Postup přípravy receptu Vepřové maso s bramborami a hráškem:

V mírně horké pánvi zahřejeme olej a restujeme česnek, cibuli, a rajčata do té doby , než česnek mírně zhnědne, cibule zesklovatí a rajčata jsou měkká. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a játra. Přidáme vodu . Dusíme přikryté pokličkou asi 5 minut. Přidáme nakrájené brambory,mrkev a hrášek. Dle chuti osolíme a přidáme glutasol. Dusíme zvolna dalších 15 minut.


Fotky receptu Vepřové maso s bramborami a hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s bramborami a hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !