Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s fazolemi

fotka Vepřové maso s fazolemi
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové maso s fazolemi:

150 - 200 g bílých fazolí  | 600 g prorostlého vepřového masa (např. koleno)  | 200 - 250 g slaniny  | 2 střední cibule  | 50 g tuku  | 2 stroužky česneku  | 1 l vody  | 2 lžíce protlaku  | špetka rozmarýnu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřové maso s fazolemi:

Fazole opereme, zakryjeme studenou vodou, pár minut povaříme a po sejmutí z plotny necháme 2 hodiny stát ve stejné vodě. Maso a slaninu nakrájíme na kostky. Posekáme cibuli a necháme ji zesklovatět na rozpáleném tuku. Přidáme maso a slaninu a opečeme dozlatova. Přidáme utřený česnek, rozmarýn, sůl, pepř, zalijeme vodou a vaříme asi hodinu. Slijeme vodu z fazolí, ty přidáme k masu spolu s protlakem. Necháme pobublávat ještě hodinu, pokud se množství tekutiny nezmenší na třetinu. Pak maso a fazole vyjmeme a omáčku ještě necháme zhoustnout. Podává se s chlebem.


Fotky receptu Vepřové maso s fazolemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s fazolemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !