Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso v balijském stylu

fotka Vepřové maso v balijském stylu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso v balijském stylu :

500 g vepřových řízků  |  6-8 červených chilli papriček nebo 3-4 lžičky cayenského pepře  | 1 lžička sardelové pasty  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 lžičky cukru  | 1 lžička mletého zázvoru  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce citrónové šťávy  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřové maso v balijském stylu :

Chilli, sardelovou pastu, cibuli, česnek a zázvor nasekáme a rozetřeme na jemnou pastu. V malém množství oleje osmažíme do plné vůně (má změknout a nepřichytávat se). Pak vložíme tence nakrájené a dobře rozklepané plátky masa, které osmažíme až změní barvu. Přilijeme 250 ml vody s cukrem, sójovou omáčkou, citrónovou šťávou a solí a na hranici bodu varu uvaříme bez pokličky doměkka? Šťáva musí značně zhoustnout.



Fotky receptu Vepřové maso v balijském stylu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v balijském stylu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !