Použité suroviny receptu Vepřové mini-řízečky s mozzarellou:
250 g vepřového masa
| 1 Mozzarella
| bylinková sůl
| slunečnicový olej
| čerstvá zelenina na ozdobu
Postup přípravy receptu Vepřové mini-řízečky s mozzarellou:
Vepřové maso nakrájíme na větší kostky a ty pak rozklepeme na malé řízečky. Z obou stran je ochutíme bylinkovou solí a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Stačí tak 5 minut.
Pak je naskládáme do pekáčku potřeného tenkou vrstvou oleje a pečeme v troubě asi 30 minut. Pak na každý kousek masa položíme plátek Mozzarelly a pečeme ještě 5 minut. Podáváme s rýží Basmati a čerstvou zeleninou dle chuti.
Fotky receptu Vepřové mini-řízečky s mozzarellou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!