Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky plněné jablky a sýrem

fotka Vepřové plátky plněné jablky a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Vepřové plátky plněné jablky a sýrem:

4 ks vepřové řízky  | 4 plátky šunky  | 4 plátky eidamu  | 3 ks jablka  | 30 g másla  |  sůl  |  pepř  | 1 ks citrón  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Vepřové plátky plněné jablky a sýrem:

Řízky naklepejte, osolte, opepřete a na každý položte plátek šunky a sýra. Jedno jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nakrájejte ho na plátky a rozdělte na řízky. Řízky přehněte, okraje zaklepejte paličkou a zajistěte masovými jehlami. Opečte je na oleji z obou stran, přendejte je do pekáčku a dopečte v předehřáté troubě doměkka. Zbylá jablka oloupejte a nakrájejte na plátky. V pánvi rozehřejte máslo, vložte do něj jablka, zalijte je citrónovou šťávou, osolte, opepřete a krátce prohřejte. Vepřové plátky plněné jablky a sýrem rozdělte na talíře a doplťe připravenými jablky.


Fotky receptu Vepřové plátky plněné jablky a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky plněné jablky a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !