Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové plátky s broskvemi

fotka Vepřové plátky s broskvemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové plátky s broskvemi:

250 g vepřové panenky  | 2 lžíce oleje  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 1 konzerva sterilované kukuřice  | 20 g másla  | 4 půlky broskví z kompotu  |  nasekané vlašské ořechy  |  zlelená petrželka

Postup přípravy receptu Vepřové plátky s broskvemi:

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Na oleji je zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Pak plamen zmírníme, osolíme, posypeme sladkou paprikou a dusíme pod pokličkou.
Kukuřičná zrnka (slitá) ohřejeme na másle a přidáme k nim nadrobno pokrájenou zelenou petrželku. Hotové maso rozdělíme na porce a každou porci obložíme připravenou kukuřično-petrželkovou směsí a okapanými půlkami broskví. Podáváme s opečeným bramborem.






Fotky receptu Vepřové plátky s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !