Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové plátky zapečené s volskými oky

fotka Vepřové plátky zapečené s volskými oky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky :

4 vepřové plátky  | 100 g šunkového salámu  | 4 plátky plátky sýra  | 1 konzerva žampionů  | 100 g hrášek  | 150 g kukuřice  | 4 vejce  |  hořčice  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky :

Řízky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce osmahneme. Dáme je do pekáče, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Z vajíček připravíme volská oka. Žampiony, kukuřici a hrášek smícháme v misce. Upečené plátky masa potřeme hořčicí, na každý dáme lžici směsy z misky, na to položíme volské oko a přikryjeme plátky salámu a úplně navrch dáme plátky sýra. Dáme na vymaštěný pekáč a zapečeme v troubě dokud se sýr nerozpustí.


Fotky receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !