Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízečky s lečem

fotka Vepřové řízečky s lečem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové řízečky s lečem:

75 dkg vepřového  | 1 dcl oleje  | 2 vejce  | 20 dkg hladké mouky  | 2 dcl mléka  | 3 stroužky česneku  | 1 lžička soli  | 1 sterilované zeleninové lečo  | 12 dkg másla

Postup přípravy receptu Vepřové řízečky s lečem:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme. Z vajec, hl. mouky, mléka, prolisovaného česneku a soli umícháme středně husté těstíčko, namočíme v těstíčku plátky masa a osmažíme na pánvi v trošce oleje z obou stran. Vymažeme si zapekací mísku z varného skla máslem, naskládáme vrstvu řízečků v těstíčku a zalejeme polovinou leča. Pak dáme druhou vrstvu řízečků v těstíčku a zalejeme zbytkem zeleninového leča. Dáem zapéct do vyhřáté trouby, pečeme na 220 st. asi 30 minut. Zelenina nesmí černat, jídlo by bylo hořké. Podáváme s bramborami.


Fotky receptu Vepřové řízečky s lečem:

Vepřové řízečky s lečem
Vepřové řízečky s lečem
Vepřové řízečky s lečem
Vepřové řízečky s lečem
Fotky vložil: aknels 
Hodnocení receptu Vepřové řízečky s lečem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !