Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové řízky s kyselou smetanou

fotka Vepřové řízky s kyselou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřové řízky s kyselou smetanou:

4 větší vepřové řízky  | 50 g slaniny  | ¼ 1 kyselé smetany  | dle chuti: sůl  | 1 lžíce másla  | 1 lžice polohrubé mouky  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  1 lžice kaparů  | dle potřeby: vývar

Postup přípravy receptu Vepřové řízky s kyselou smetanou:

Vepřové řízky odblaníme a odkrojíme sádlo. Lehce je naklepeme, protkneme proužky slaniny a osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, řízky na něm po obou stranách opečeme a mírně podlijeme vývarem. Pánev přiklopíme a dusíme do měkka. Ke konci přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme protlak a usekané kapary. Povaříme 5 minut.



Fotky receptu Vepřové řízky s kyselou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky s kyselou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !