Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou

fotka Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou:

2 vepřové plátky (z kýty, pečeně, ...)  | 100 g anglické slaniny  | 1 velká cibule  | 1 plnotučná hořčice  |  provensálské koření, pepř, sůl

Postup přípravy receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou:

Vepřové plátky podélně rozkrojte na 2-3 kusy. Z jedné strany osolte a opepřete, z druhé potřete hořčicí smíchanou s provensálským kořením. V zapékací misce postupně prokládejte plátek masa, plátek anglické slaniny a několik půlkoleček cibule. Přiklopte a hodinu pečte při teplotě 150 °C.

Podávejte s vařenými brambory a okurkovým nebo rajčatovým salátem.


Fotky receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !