Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové srdce na kari

fotka Vepřové srdce na kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové srdce na kari:

600 g vepřového srdce  | 80 g másla  | 100 g cibule  | 1 dl vývaru  | 150 g kyselých jablek  | 80 g mandlí  |  sůl  | 1 lžička kari koření  | 2 dl šlehačky  | 1 lžička škrobové moučky

Postup přípravy receptu Vepřové srdce na kari:

Na másle zpěníme cibulku, zasypeme kari kořením a zalijeme vodou nebo vývarem z masoxu. Do tohoto základu vložíme odblaněná nakrájená srdce a vaříme je do změknutí. Měkké maso vyjmeme a základ zalijeme smetanou s rozšlehanou škrobovou moučkou. Vaříme deset minut a přecedíme. Do této omáčky dáme nahrubo posekané mandle a nakrájená jablka. Osolíme a krátce zavaříme. Příloha: podáváme s rýží.


Fotky receptu Vepřové srdce na kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové srdce na kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !