Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové výpečky

fotka Vepřové výpečky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Vepřové výpečky:

800 g vykostěného prorostlého bůčku  | 2 velké cibule  | 8 stroužků česneku  | 200 ml vývaru z kostí  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové výpečky:

Opláchnutý bůček nakrájíme přibližně na stejné kousky, které posolíme, popepříme, zamícháme s nakrájenou cibulí na kolečka a přidáme prolisovaný česnek. Vložíme do pekáče, podlijeme polovinou vývaru a pečeme. Během pečení dolijeme zbytek vývaru a maso občas zamícháme. Během pečení sbíráme vypečený tuk, kterým výpečky zalijeme, až když je maso měkké.
Příloha: chlupaté knedlíky a dušené kyselé zelí nebo je podáváme studené s chlebem


Fotky receptu Vepřové výpečky:

Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky
Fotky vložil: jirajanka,zanedz,Ježíšek,damami,kozaroza,uznevim 
Hodnocení receptu Vepřové výpečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !