Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřoví ptáčci

fotka Vepřoví ptáčci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Vepřoví ptáčci:

4 vepřové plátky  | 1 tvrdé vejce  | 5 okurek  | 150 g slanina  | 1 párek  |  hořčice  |  pepř  |  sůl  |  hladká mouka  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Vepřoví ptáčci:

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, dáme plátek slaniny. Doprostřed dáme čtvertku vejce, čtvrt okurku, kousek párku, dle chuti cibuli. Zabalíme do masa a dáme do malého pekáčku vedle sebe. Podlijeme a dáme opéct. Zbytky párku a cibule můžete dát volně kolem masa. Po upečení vyjmeme ptáčky a z výpeku a hladké mouky doděláme omáčku na plotně.


Fotky receptu Vepřoví ptáčci:

Vepřoví ptáčci
Vepřoví ptáčci
Vepřoví ptáčci
Vepřoví ptáčci
Vepřoví ptáčci
Vepřoví ptáčci
Vepřoví ptáčci
Fotky vložil: Natural,evulaS33,alenab 
Hodnocení receptu Vepřoví ptáčci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !