Použité suroviny receptu Výborná obalovaná roštěná:
5 str. česneku
| 4 roštěné
| 2 dl mléka
| 1 dl bílého vína
| obal
| 5 lžic parmazánu
| strouhanka a mouka
| 5 vajec
| sůl a bílý pepř, olivový olej
Postup přípravy receptu Výborná obalovaná roštěná:
Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny.
Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček.
Připravíme si směs ze tří rozklepnutých vajec, strouhaného parmazánu a bílého vína.
Obalené roštěnky v trojobalu ještě smáčíme těsně před smažením v parmezánové směsi. Roštěnou smažíme zvolna dorůžova.
Fotky receptu Výborná obalovaná roštěná:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!