Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiónový nákyp

fotka Žampiónový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Žampiónový nákyp :

350 g těstovin dle chuti  | 250 g žampiónů  | 200 g hlívy ústřičné  | 300 g kuřecích prsou  | 2 lžíce nasekané bazalky  | 250 ml smetany  | 3 vejce  | 100 ml zeleninového vývaru (bujón)  | 1 balíček mozzarelly  |  olej  |  sůl  |  čerstvý drcený pepř

Postup přípravy receptu Žampiónový nákyp :

Těstoviny uvaříme do poloměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a promastíme olivovým olejem. Všechny houby důkladně očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Pak přidáme nakrájené houby a společně opékáme asi 5 minut. Pak vše zalijeme zeleninovým vývarem, krátce podusíme, osolíme a opepříme. Bazalku nasekáme najemno, těstoviny promícháme s houbovou směsí a bazalkou a nasypeme do olejem vymazané formy. Smetanu smícháme s vejci, osolíme, opepříme a nalijeme na těstoviny. Mozzarellu nakrájíme na kolečka a rozložíme na povrch těstovin. Takto připravený nákyp vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 30 minut dozlatova.


Fotky receptu Žampiónový nákyp :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiónový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !