Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená fazole s bůčkem

fotka Zapečená fazole s bůčkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapečená fazole s bůčkem:

200 g bůčku  | 500 g fazolí  | 1 kelímek smetany  | 40 g sýra  |  sůl  |  pepř  | 1 cibule  |  máslo  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Zapečená fazole s bůčkem:

Fazoli namočíme přes noc v převařené vodě. Druhý den ji uvaříme v té samé vodě do měkka. Cibuli a bůček nakrájíme na kostky a osmažíme. Do vymazaného máslem pekáčku vkládáme fazoli a bůček s cibulí, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Celek zalijeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a máslem. Zapékáme přibližně 20 minut. Podáváme posypané zelenou petrželkou.



Fotky receptu Zapečená fazole s bůčkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená fazole s bůčkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !