Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené mladé kedlubny se šunkou

fotka Zapečené mladé kedlubny se šunkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečené mladé kedlubny se šunkou :

300 g mladých kedluben  | 100 g šunky  | 250 ml bešamelové omáčky  | 1 žloutek  | 20 g másla  | 60 g tučného tvrdého sýra  |  petrželka  |  sůl  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Zapečené mladé kedlubny se šunkou :

Očištěné mladé kedlubny pokrájíme na plátky, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme je a po okapání pokrájíme na kostičky. Rozložíme je do zapékacích misek vymazaných máslem, posypeme drobně pokrájenou šunkou, přelijeme bešamelovou omáčkou smíchanou se sekanou petrželkou, žloutkem, citronovou šťávou a polovinou strouhaného sýra. Posypeme zbylým strouhaným sýrem a zapečeme pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Zapečené mladé kedlubny se šunkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené mladé kedlubny se šunkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !