MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené mleté maso se zelím

fotka Zapečené mleté maso se zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Zapečené mleté maso se zelím:

700 g mletého masa  |  sůl a pepř  | 3 cibule  | 1 hrnek rýže  | 500 g kysaného zelí  | 1 kečup  | 1-2 smetany

Postup přípravy receptu Zapečené mleté maso se zelím:

Mleté maso promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Uvaříme hrnek rýže a po vychladnutí ji přimícháme k masu.
Na dno zapékací mísy rozložíme část zelí. Z masové směsi tvoříme válečky, které položíme na zelí, a pak je znovu pokryjeme zelím. Pokračujeme v kladení vrstev, dokud nevypotřebujeme ingredience.
Vrchní vrstvu zelí posypeme kolečky cibule, zalijeme kečupem , podlijeme vodou a hodinu pečeme. Chvíli před vyjmutím z trouby zalijeme smetanou. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Zapečené mleté maso se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené mleté maso se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !