Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečený květák s jogurtem

fotka Zapečený květák s jogurtem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečený květák s jogurtem:

2 květáky  | 20 g tuku  | 20 g strouhanky na formu  | 40 g másla  |  sůl  | 4 žloutky  | 20 g tvrdého sýra  | 1 jogurt  |  sůl  |  pepř  | 150 g uzeného masa

Postup přípravy receptu Zapečený květák s jogurtem:

Květák uvaříme a dáme na dno zapékací mísy vymazané a vysypané strouhankou. Směs: máslo utřeme se solí, žloutkem, doplníme strouhaným sýrem a zředíme jogurtem. Květák touto směsí přikryjeme, posypeme rozsekaným uvařeným masem a zapečeme. Podáváme s bramborem, sypaným pažitkou.


Fotky receptu Zapečený květák s jogurtem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený květák s jogurtem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !