Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékané masíčko se sýry

fotka Zapékané masíčko se sýry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapékané masíčko se sýry:

750 g vepřového plecka  | 1 ks pórku  | 1 ks hermelínu  | 100 g sýra  | 1 kelímek zakysané smetany  | 1 šálek mléka  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Zapékané masíčko se sýry:

Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa. Poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
Podáváme s brambory a kdo chce tak i s tatarskou omáčkou .


Fotky receptu Zapékané masíčko se sýry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané masíčko se sýry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !