Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Žebírka po chorvatsku

fotka Žebírka po chorvatsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žebírka po chorvatsku:

4 vepřová žebírka  | 1 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 1 cibule  | 300g žampiónů  | 1 lžíce kopru  | 1 lžíce hladké mouky  | špetka mletého kmínu  | špetka dobromysli  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Žebírka po chorvatsku:

Vepřová žebírka naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se nekroutila. Pak je osolíme, okořeníme, poprášíme moukou a v rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Hotové maso vyjmeme a dáme do teplé trouby. Do šťávy přidáme máslo a zpěníme na něm jemně pokrájenou cibuli. Pak přidáme plátky žampiónů, osolíme, opepříme a okořeníme drceným kmínem. Podusíme, do směsi vložíme připravená žebírka, prohřejeme a porce na talířích posypeme koprem.


Fotky receptu Žebírka po chorvatsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka po chorvatsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !