Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné závitky játry a masem

fotka Zelné závitky játry a masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Zelné závitky játry a masem:

200 ml hovězího vývaru  | 3 lžíce másla  | 2 lžíce hotové jíšky  | 3 lžíce oleje  | 8 zelných listů  | náplň  | 12 plátků slaniny  | 200 g vepř. jater  | 300 g mletého masa  | 2 malé cibule  |  majoránka  |  sůl  |  vegeta

Postup přípravy receptu Zelné závitky játry a masem:

Listy krátce povaříme.
Játra nasekáme na drobné kostičky. Smícháme je s mletým masem, solí a špetkou vegety a majoránky. Na každý plátek zelného listu dáme plátek slaniny a masovou směs. Listy svineme do závitků.
Zbylé plátky slaniny nakrájíme na nudličky. Cibule oloupeme a nasekáme najemno. V kastrolu rozehřejeme olej s máslem a vsypeme slaninu a orestujeme ji. Pak přidáme cibuli a společně restujeme, až je cibule zlatavá. Vložíme závitky, zalijeme je vývarem, přiklopíme a dusíme asi 25 - 35 minut. Pak zelné závitky vyjmeme.
Omáčku zahustíme světlou hotovou jíškou a krátce povaříme. Vložíme zpět do omáčky ohřát závitky.



Fotky receptu Zelné závitky játry a masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné závitky játry a masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !