Použité suroviny receptu Amasaké s pudinkem a sušeným ovocem:
1 l jáhlové nebo rýžové amasaké
| 1 ks vanilkového pudinku
| 2 lžíce Maizeny
| 1/4 l mléka
| 1lžíce cukru
| Sušené švestky, jablka, hrušky a meruňky - 1 hrst
Postup přípravy receptu Amasaké s pudinkem a sušeným ovocem:
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve studeném mléku. Pomalu vmícháme do vařicího amasaké a mírně povaříme 2 minuty. Přelijeme do misek a přiklopíme je. Podáváme teplé nebo studené.
Fotky receptu Amasaké s pudinkem a sušeným ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!