Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Americké ďábelské okurky:
900 g tenkých okurek, nejlépe anglických nebo lebanonských (nemají semínka), ale i mladých okurek s tenkou slupkou
| 4 pfeferonky
| 3 menší cibule
| 3 lžíce hrubé nakládací soli
| 500 ml jablečného octa
| 1 3/4 hrnku nacpaného hnědým cukrem
| 1 lžíce hořčičných semínek
| 3/4 lžičky celerových semínek
| 3/4 lžičky mleté kurkymy
Postup přípravy receptu Americké ďábelské okurky:
V míse smíchat okurky a pfeferonky nakrájené diagonálně na 8 mm plátky. Nakrájet cibule na 12 mm půlměsíčky, přidat 3 lžíce soli. Přikrýt a dát na 2 hodiny do chladničky.
V kastrole na středním ohni svařit ocet, cukr a koření. Míchat, až se cukr rozpustí.
Vyjmout mísu z chladničky, vše propláchnout, slít a nechat okapat. Nacpat do lahví se širokým hrdlem, zalít octovou zálivkou a uzavžít. Vložit do chladničky, kde vydrží až 3 týdny.
Fotky receptu Americké ďábelské okurky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!