Postup přípravy receptu Andaluská játra s hranolky-rychlé,jedinečné:
POSTUP PŘÍPRAVY
Tohle jídlo je u nás velice oblíbené a přitom je rychlé a jednoduché,celá příprava i s hranolky(jsou-li kupované mražené) trvá jen půl hodiny:Na oleji zpěním cibulku nakrájenou na drobno,přidám játra pokrájená na menší kousky,když se zatáhnou přidám sojovou omáčku,kmín,chili a ještě chvílku necháme dělat,přilejeme kečup ,krátce prohřejeme a vypneme.Dochutíme podle vlastní chuti,dosolovat opatrně a až úplně nakonec.Ihned podáváme s hranolky,kdo má rád,jako my ,může přidat sterilovanou kukuřici prohřátou na másle nebo ster.červenou řepu.(recept na domácí červenou řepu později)Vyzkoušejte a nebudete litovat.Dobrou chuť!!!