Vložil: | Xjannickax |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Andaluský kotlík:
200 g slaniny
| 250 g zelených fazolek
| 300 g sterilované tykve
| 2 rajčata
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku
| 2 lžíce olivového oleje
| 500 ml masového bujónu
| 1 lžíce červeného vinného octa
| 1 lžíce mleté papriky
| 400 g cizrny z konzervy
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Andaluský kotlík:
Slaninu nakrájíme na kostičky. Omyté a očištěné fazolky nakrájíme na kousky. Tykvové kostičky necháme okapat na sítě. Z omytých rajčat vykrojíme stopku a nakrájíme je na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme.
V kastrolu rozehřejeme olej a dáme zesklovatět cibuli s česnekem. Podlijeme vývarem.
Přidáme fazolky, tykev a rajčata. Přikryté dusíme zhruba 20 min. na mírném ohni. Ochutíme červeným vinným octem, mletou paprikou, osolíme a opepříme.
Přidáme okapanou cizrnu a prohříváme zhruba 5 min. Poté ihned podáváme.
Fotky receptu Andaluský kotlík:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!