Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anglická pečeně na studeno

fotka Anglická pečeně na studeno
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Anglická pečeně na studeno:

1000g roštěnce nebo svíčkové  | půlka citronu  | 150g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)  | 1 větší cibule  | 20g oleje  |  sůl  | 20g hladké mouky  | 40g tuku

Postup přípravy receptu Anglická pečeně na studeno:

Maso opereme, 1 den před přípravou marinujeme v zelenině a oleji, necháme v chladu a osolíme. Druhý den rozpálíme tuk, vložíme marinované maso a dáme do horké trouby. Pečeme rychle a tak, aby z masa nevytékala krev, ale růžová šťáva. Maso vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky a ozdobíme zeleninou.

K masu podáváme malé nakládané okurky, studené omáčky, hlávkový salát, rajčata, okurky, ředkvičky apod.


Fotky receptu Anglická pečeně na studeno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglická pečeně na studeno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !