6 bílků
| 200 g cukr krystal
| 200 g hladké mouky
| 100 g lískových oříšků
| 100 g mandlí
Postup přípravy receptu Anglické suchárky:
Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme (na 180°C) dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky (3 mm), poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.
Fotky receptu Anglické suchárky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!