1 krocan
| sůl
| plátky slaniny
| 120 g másla
| kořenová zelenina
| petrželka
| 2 cibule
| 3/4 l polévky
| 1 sklenka bílého vína
| 8-10 malých mkrviček
| 8-10 malých kedlubnů
| malé hruštičky
| malé cibulky
| 2 malé květáky
| jíška
Postup přípravy receptu Anglický krocan dušený:
Krocana osolíme, pokryjeme slaninou, přidáme máslo a zeleninu. Zlijeme polévkou a vínem a dusíme do měkka.Mezitím očistíme zbytek zeleniny - mrkvičky atd. Zalijeme je polévkou a udusíme do měkka. Krocana naporcujeme a obložíme zeleninou. Šťávu nepatrně zahustíme.
Fotky receptu Anglický krocan dušený:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!