Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anglický rostbíf (roštěněc)

fotka Anglický rostbíf (roštěněc)
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Anglický rostbíf (roštěněc):

1 kg nízké roštěnky bez kosti  |  špetka bílého mletého pepře  | 2 lžíce worcestrové omáčky  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce koňaku  |  špetka cayenského pepře  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Anglický rostbíf (roštěněc):

Maso omyjeme, osušíme, odřežeme tečné části a mřížkovitě nařízneme. Pepř, worcestrovou omáčku, 3 lžíce oleje , koňak a cayenský pepř smícháme, potřeme směsí maso a přiklopené necháme hodinu odležet, přičemž ho občas obrátíme. Troubu vyhřejeme na 250 stupňů. Rošt potřeme olejem. Maso vyjmeme z marinády, osušíme a osolíme. Maso položíme na rošt, pod rošt dáme pekáč a pečeme v troubě na druhé příčce od spopdu asi 25 minut. Je-li maso pod tlakem prstu poddajné, je ještě zevnitř krvavé. Reaguje-li na tlak prstu slabě, je uvnitř růžové. Roštěnec nakrájíme na tenké plátky, podlijeme výpekem z pekáče a podáváme s jorkširským pudinkem a s jemnou sezoní zeleninou a máslem.


Fotky receptu Anglický rostbíf (roštěněc):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglický rostbíf (roštěněc)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !