Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Anýzové hovězí fondue maso

fotka Anýzové hovězí fondue maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Anýzové hovězí fondue maso:

600 g hovězího masa zadního  | 1 lžička rozemletého anýzu  | 1 vejce  | 1 lžička solamylu  |  sůl  | 200 g čínského zelí  |  olej do nádoby fondue  | 2 veky

Postup přípravy receptu Anýzové hovězí fondue maso:

Vejce promícháme se solamylem, solí a rozemletým anýzem. Maso nakrájíme na hranolky a obalíme v těstíčku. Necháme odpočinout v chladu. Asi 200 g čínského zelí rozebereme, listy rozkrájíme na větší čtverečky a rozdělíme do misek. Do dalších misek rozdělíme maso v těstíčku. Do středu stolu upravíme kotlík s rozehřátým olejem a na vidlice napichujeme kousky masa a plátky čínského zelí. Opékáme do zlatožluta. Příloha: bílé pečivo, opečené plátky veky, zelný salát.


Fotky receptu Anýzové hovězí fondue maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anýzové hovězí fondue maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !