Použité suroviny receptu Asconský bramborový salát:
800 g vařených brambor
| 1 hlávkový salát
| 1 mrkev
| 1 lžíce mandlí
| 150 g majonézy
| kelímek smetany
| 2 lžičky kečupu
| dle chuti citronová šťáva
| dle chuti citronová kůra
| dle chuti pomerančová kůra
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Asconský bramborový salát:
Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Omyté vnitřní listy hlávkového salátu necháme okapat, očištěnou mrkev nastrouháme na nudličky a současně s nakrájenými mandlemi přidáme k bramborám. Majonézu zředíme smetanou a ochutíme citronovou šťávou, kečupem, osolíme, opepříme a vmícháme do připravených brambor. Hotový salát ozdobíme nakrájenou citronovou a pomerančovou kůrou.
Fotky receptu Asconský bramborový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!