Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aspik

fotka Aspik
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Aspik:

500 ml vývaru zMAGGI Bujoxu  | 1 ks bílek  | 50 g mleté želatiny

Postup přípravy receptu Aspik:

Želatinu zalijeme šálkem chladného vývaru z MAGGI Bujoxu, necháme ji nabobtnat a občas promícháme. Ostatní vývar přivedeme k bodu varu, sejmeme z ohně, vlijeme do něj nabobtnalou želatinu a pečlivě ji rozmícháme. Víc už nevaříme. Necháme prochladnout a houstnoucí aspik můžeme použít.



Náš tip: Podle použití aspiku můžeme zvolit i jiné příchutě Maggi bujónů - houbový, uzený, zeleninový, slepičí, ...


Fotky receptu Aspik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Aspik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !