Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Asu po tatarsku

fotka Asu po tatarsku
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Asu po tatarsku:

150-160 g hovězího masa  | 15 g másla  | 15 g rajského protlaku  | 50 g kvašených okurek  | 150 g brambor  | 1 cibule  |  sůl  |  pepř  |  česnek  |  petrželka

Postup přípravy receptu Asu po tatarsku:

Hovězí maso nakrájejte na kostičky 2x4 cm a opečte na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložte do hrnce, osolte a opepřete. Jemně nakrájejte cibuli a osmažte. Přidejte k masu cibulku a rajský protlak, podlijte vodou nebo vývarem. Poduste 30-40 minut.
Brambory nakrájejte na kolečka nebo hranolky a opečte do poloměkka. Přidejte k podušenému masu. Okurky zbavte kůže, jemně pokrájejte a přidejte k masu a bramborám. Poduste na mírném plameni. Hotové azu promíchejte a rozložte do talířů. Posypte sekanou zelenou petrželkou, posekaným česnekem a podávejte.


Fotky receptu Asu po tatarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Asu po tatarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles