Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Asu po tatarsku:
150-160 g hovězího masa
| 15 g másla
| 15 g rajského protlaku
| 50 g kvašených okurek
| 150 g brambor
| 1 cibule
| sůl
| pepř
| česnek
| petrželka
Postup přípravy receptu Asu po tatarsku:
Hovězí maso nakrájejte na kostičky 2x4 cm a opečte na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložte do hrnce, osolte a opepřete. Jemně nakrájejte cibuli a osmažte. Přidejte k masu cibulku a rajský protlak, podlijte vodou nebo vývarem. Poduste 30-40 minut.
Brambory nakrájejte na kolečka nebo hranolky a opečte do poloměkka. Přidejte k podušenému masu. Okurky zbavte kůže, jemně pokrájejte a přidejte k masu a bramborám. Poduste na mírném plameni. Hotové azu promíchejte a rozložte do talířů. Posypte sekanou zelenou petrželkou, posekaným česnekem a podávejte.
Fotky receptu Asu po tatarsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!