150 g koňského masa mladého
| rajský protlak
| máslo
| 50 g kvašených okurek
| 150 g brambor
| 1 cibule
| sůl
| pepř
| česnek
| petrželka
| trocha vývaru z masa
Postup přípravy receptu Asu z koňského masa:
Maso nakrájíme na větší kostičky a opečeme na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložíme do hrnce, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, spolu s rajským protlake přidáme k masu. Podlijeme vývarem a podusíme 30 - 40 minut.
Brambory nakrájíme na kolečka a opečeme do poloměkka. Pak je přidáme k podušenému masu.
Okurky oloupeme, nakrájíme nadrobno, přidáme k masu a bramborám. Podusíme na mírném plameni.
Hotové asu promícháme a můžeme podávat. Jednotlivé porce posypeme sekanou zelenou petrželkou a posekaným česnekem.
Fotky receptu Asu z koňského masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!