Vložil: | Lucca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Australský česnekový chléb:
1 ks bílá veka
| 125 g másla
| sůl
| 5 stroužků česneku
| petrželka
| alobal
Postup přípravy receptu Australský česnekový chléb:
Veku nakrájíme na plátky. Česnek prolisujeme a petrželku najemno posekáme. Máslo s česnekem, solí a petrželkou utřeme do pěny. Plátky potřeme z obou stran a veku opět složíme dohromady. Zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut, pak otevřeme alobal a australský česnekový chléb ještě 5 min dopékáme.
Fotky receptu Australský česnekový chléb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!