Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Baba polská

fotka Baba polská
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Baba polská:

2 litry mléka  | 8 vajec  | trochu citrónové šťávy  | 3-4 žemle  | trochu smetany  | 300 g másla  | 10 žloutků  | 100 g tvarohu  | 125 g mandlí  | z 12 bílků sníh  | dle potřeby cukr

Postup přípravy receptu Baba polská:

Peče se v tvořítku, jako baba ruská, obyčejně se však z téhož těsta udělá ještě poklice, která pak na babce sedí jako čepice. Do dvou litrů mléka vpravíme vajíčka a vytlačíme šťávu citronu, tak že se mléko srazí. Tvaroh tak získaný dobře vymačkáme a smícháme ve smetaně namočenými a vymačkanými žemlemi a za stálého míchání v jednom směru přidáme máslo, žloutky, tvaroh, usekané mandle, sníh. Vše hněteme 3/4 hodiny a vpravíme do tvořítka máslem vytřeného. Pořádně zasypeme cukrem a pečeme asi jednu hodinu.


Fotky receptu Baba polská:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baba polská
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !