Postup přípravy receptu Babiččin drdol v košíku:
Všechny druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Kuřecí maso potřeme česnekem, vepřovou panenku posypeme drcenými jalovčinkami a zakapeme slivovicí. Králičí maso protáhneme anglickou slaninou a všechny plátky obalíme v hladké mouce a smažíme na oleji. Hotové plátky přeneseme na talíř a ve výpeku orestujeme nakrájenou klobásu a cibuli, zalijeme smetanou a odstavíme. Syrové brambory nahrubo nastrouháme a košík do fritovacího hrnce (nebo sítko na hlubší pánvi) vyložíme i po stranách touto směsí a v rozpáleném oleji usmažíme. Dále nakrájíme anglickou slaninu, přidáme kapustu, česnek, sůl, pepř a dáme zapéct na 15 minut do trouby. Košík z brambor položíme na talíř,vyložíme listem hlávkového salátu a naplníme masem. Přelijeme výpekem s cibulí a klobásou, uložíme zapečenou kapustu a podáváme.