Postup přípravy receptu Babiččin kapsář:
Plátky z krůtích prsou mírně naklepeme, osolíme opepříme. Cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme vejce a okapané žampiony z konzervy a uděláme řidší míchanici. Osolíme, opepříme, dochutíme strouhaným muškátovým oříškem a troškou kremžské hořčice /nemusí být/.
Šunku položíme na rozklepané maso, dále plátek sýra a část umíchaného vejce se žampiony. Složíme napůl, jako kapsu a okraje paličkou na maso mírně sklepneme k sobě.
Obalíme v trojobalu, osmažíme a podáváme s bramborovou kaší nebo hranolkami.
Obměna:
Také můžeme kapsu spíchnout párátkem a jen rychle orestovat z obou stran, naskládat do pekáčku, posypat strouhaným sýrem, zalít šlehačkoua zapéct asi 10 minut v troubě.