Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Babiččin kapsář

fotka Babiččin kapsář
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Babiččin kapsář:

4 ks krůtích prsou  | 4 plátky šunky  | 4 plátky sýra  | 1 ks vejce  | 1 ks cibulky  | 1 konzerva žampionů  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek  | 1 lžíce oleje  | 1 lžička kremžské hořčice  |  trojobal

Postup přípravy receptu Babiččin kapsář:

Plátky z krůtích prsou mírně naklepeme, osolíme opepříme. Cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme vejce a okapané žampiony z konzervy a uděláme řidší míchanici. Osolíme, opepříme, dochutíme strouhaným muškátovým oříškem a troškou kremžské hořčice /nemusí být/.
Šunku položíme na rozklepané maso, dále plátek sýra a část umíchaného vejce se žampiony. Složíme napůl, jako kapsu a okraje paličkou na maso mírně sklepneme k sobě.
Obalíme v trojobalu, osmažíme a podáváme s bramborovou kaší nebo hranolkami.
Obměna:
Také můžeme kapsu spíchnout párátkem a jen rychle orestovat z obou stran, naskládat do pekáčku, posypat strouhaným sýrem, zalít šlehačkoua zapéct asi 10 minut v troubě.


Fotky receptu Babiččin kapsář:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččin kapsář
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !